El teu missatge ha estat enviat, contactarem el més aviat possible.

Tel: 973 280 221 - 610 200 011

Truca'm!

Tanca
  • XIPS
  • CONDENSADORS

Quan ho fem?

Botiga i Servei Tècnic del carrer Acadèmia 46:

L’ horari d’obertura al públic especial per estat d’alarma COVID-19 és de Dilluns a Divendres des de les 10 fins a les 13 hores i des de les 17 fins a les 19 hores. Els Dissabtes ROMANDREM TANCATS fins la fi de la situació excepcional. Us preguem concerteu cita prèvia al 973 280 221 o a info@axem.net

Servei a Empreses i a Domicili:

L’ horari del servei d’ assistència tècnica a domicili és de Dilluns a Dissabte des de les 8 fins a les 21 hores, ininterrompudament, segueix disponible durant l’estat d’alarma.
A més, oferim a aquells clients que ho necessitin servei tècnic d’ emergència 24 hores al dia 7 dies a la setmana.

Un cop sol·licitada l’ assistència, ens comprometem efectuar-la en menys de 24 hores, tot i que gran part de les actuacions es realitzen en un màxim de 12 hores.

Davant d’ urgències, tenim dues modalitats de resposta ràpida davant una emergència tècnica. La primera permet l’ assistència tècnica en menys d’ una hora, i la segona en menys de quatre hores.

Mitjançant acords especials amb els principals distribuïdors i les més importants agències de transport, podem oferir als nostres clients pràcticament qualsevol article del mercat informàtic en un termini de 24 hores.