Fem tot el que és al nostre abast per a que els nostres clients puguin gaudir de l’ informàtica. Fa anys que l’ ordinador és part important en la vida de les persones i gairebé tothom el necessita: Cada cop més i més coses es fan amb l’ ajuda de l’ ordinador; fins al punt que algunes ja només es poden fer informàticament.
Som conscients d’ aquesta importància, i ens esforcem al màxim per poder oferir als nostres clients tant el millor preu en la compra d’ informàtica com el servei tècnic més professional, ràpid, eficient i econòmic possibles.
Per la mateixa raó, és un plaer per nosaltres poder oferir-vos la nostra experiència davant dels dubtes que l’ ús de l’ informàtica genera. Assessorar i aconsellar el millor possible ens ha permès gaudir de la confiança dels nostres clients.
Davant de la tendència general a la centralització dels serveis informàtics, que ens porta a una orientació uniformitzadora que pretén convertir a l’ usuari en un simple número, nosaltres oferim una clara aposta per la proximitat i la localitat, sent el factor humà clau en la nostra política de tracte directe i atenció personalitzada.
Per això seguim oferint després de 19 anys un servei tècnic directe, on el propi tècnic és qui atén directament a l’ usuari; sense intermediaris. Per això seguim tenint el nostre Centre al carrer Acadèmia número 46 de Lleida, des de l’ any 1999. Per això sabem que cada client és únic, i necessita solucions específiques i personalitzades.
Per això la gran majoria dels nostres clients porten honorant-nos amb la seva confiança des dels nostres inicis.
Per això us agraïm la confiança.

SERVEIS INTEGRALS A EMPRESES

Deixa’n ser el teu informàtic. Ens responsabilitzem i ocupem de totes les teves necessitats per a la teva tranquil·litat.

ASSESSORAMENT I VENDA D’EQUIPS

T’aconsellem i oferim al millor preu allò que realment et pot proporcionar una experiència satisfactòria.

REPARACIÓ D’EQUIPS

Amb gairebé 20 anys d’experiència diagnosticant i reparant tot tipus d’ordinadors, portàtils i equipaments informàtics en general, podem garantir un servei de màxima qualitat i rapidesa.

LABORATORI ELECTRÒNIC

Som especialistes en diagnòstic i servei tècnic a nivell de circuits i components electrònics. Disposem d’un laboratori amb les eines més avançades i oferim canvi de xips, reparació de plaques base, reconstrucció de components, Reballing .

SOFTWARE ESTÀNDARD I A MIDA

T’ oferim el programari més adient a les teves necessitats i te’l lliurem “claus en mà”.

INTERNET I DISSENY WEB

Si ja ets present a la Xarxa o bé si vols ser-hi, som al teu costat en tot el procés per tal que no t’hagis d’amoïnar per res.

XARXES I COMUNICACIONS

Necessites instal·lar una xarxa? Manteniment o millora de la que ja tens? Instal·lar videovigilància? Una centraleta de telefonia? Nosaltres t’ho solventem.

CONSULTORIA INFORMÀTICA

El nostre equip multidisciplinari resoldrà qualsevol dubte que et plantegis i t’orientarà amb l’objectiu de fer de la informàtica una solució i no pas un problema.
Felipe Menezes Fagundes
Felipe Menezes Fagundes
15/01/2022
Verificada
Marcos Manceñido Osés
Marcos Manceñido Osés
14/01/2022
Verificada
Rápido y eficiente
Humbert Perez
Humbert Perez
13/01/2022
Verificada
Molt bon tracte i bones recomanacions. L'entrega del producte ha estat ràpida. Molt content amb l'atenció rebuda.
KXGA
KXGA
12/01/2022
Verificada
Pésimo asesoramiento.
Moi Curu
Moi Curu
12/01/2022
Verificada
Ens han reparat un ordinador portàtil. Molt ben atessos. Molt recomanable.
David Llorens Rauret
David Llorens Rauret
11/01/2022
Verificada
Gerard C.
Gerard C.
10/01/2022
Verificada
Servei excel.lent. Ràpid i econòmic. Recomanable 100%
Camelia Mihaila
Camelia Mihaila
09/01/2022
Verificada
Profesionalidad.Trato excelente, resuelve el problema rapidamente y busca el mejor precio para el cliente. Lo recomiendo 100%
Amalia Arias Perez
Amalia Arias Perez
31/12/2021
Verificada
Una experiencia muy buena. Me buscaron un portátil que se adecuaba a mis necesidades y me sacaron todos los datos de mi antiguo ordenador roto, todo muy rápido. Además se han preocupado de que todo esté bien y a mi gusto.
miquel barniol moreno
miquel barniol moreno
29/12/2021
Verificada
Gran profesional y no engaña